Connectiviteit

Eersel, Bergeijk, Hapert, Bladel, Reusel, Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard

Analyst ICT and more

Connectiviteit

Netwerkinfrastructuur is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening, dit omdat het een belangrijk onderdeel is van iedere ICT-oplossing. Wanneer deze basis goed is aangelegd, heeft een organisatie daar veel profijt van. Het gaat hierbij niet alleen om de interne infrastructuur, maar ook de samenhang met de externe ontsluiting naar bijvoorbeeld een datacenter of SaaS-oplossingen zoals Office 365. Organisaties moeten er op voorbereid zijn dat connectiviteit steeds complexer maar ook crucialer wordt. Het gaat niet langer alleen om bekabelde netwerken, maar ook de draadloze infrastructuur die standaard is geworden. Naast computers en printers gaan bovendien steeds meer andere apparaten gebruik maken van de netwerkinfrastructuur.

Voor een soepel werkende ICT-omgeving is niet alleen het interne netwerk, maar ook de internet aansluiting naar bijvoorbeeld eendatacenter erg belangrijk. De verbindingen met de buitenwereld hebben immers ook invloed op de snelheid en veiligheid van het ICT-netwerk. Voorheen was een enkele verbinding voldoende, maar tegenwoordig is een intelligente mix van verbindingen zoals glasvezel en 4G noodzakelijk om soepele bedrijfsprocessen te borgen.

Of het nu gaat om uw kantoorruimte, bedrijfspand fabriekshal, met onze kennis, ervaring is elke locatie te voorzien van een goed werkend en dekkend bekabeld of draadloos netwerk, afgestemd op uw vraag.

Hewlett Packard
VMware
Sophos
Synology
Microsoft
Veeam

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief